Elektronisch orgel reparatie

Heeft uw orgel problemen of werkt uw orgel niet meer als voorheen? Dat is vervelend. Bij Mixtuur is de reparatie van uw elektronisch zo volbracht. Wilt u meer weten? Lees dan verder, wij helpen u graag verder met het orgel.

Reparatie van uw elektronisch orgel

Wanneer er zich problemen voordoen aan uw orgel kan dat erg vervelend zijn. Een orgel is een ware investering, de reparatie kan dan ook erg prijzig uitvallen. Bij Mixtuur bouwen wij onze instrumenten en audio helemaal zelf, hierdoor garanderen wij de beste kwaliteit voor iedereen. Normaal gesproken betaalt u een stuk meer voor vergelijkbare audiosystemen.

Ook zijn we niet afhankelijk van andere merken. Dit zorgt ervoor dat we betere service kunnen verlenen en daarom zeker weten dat we u te allen tijde van dienst kunnen zijn met uw orgel. En omdat wij achter de kwaliteit van onze orgels en overige audiosystemen staan, bieden wij twee jaar garantie op nieuwe orgels. Mankeert er wat aan uw orgel? Neem contact op.

Waarom kiezen voor Mixtuur?

Naast de reparatie van uw elektronisch orgel, zijn wij ook gespecialiseerd in het bouwen van orgels. Dit doen wij voor particulieren, kerken en zelfs concertzalen. Modellen die variëren van gestandaardiseerde orgels tot op maat gemaakte instrumenten. Daarnaast worden alle orgels volledig in eigen beheer ontwikkeld, gebouwd en getest. Zo bent u gegarandeerd van de optimale klankbeleving.

Wist u ook dat wij onze onze eigen technologieën ontwikkelen die naadloos aansluiten op de software van Hauptwerk™. Naast de orgels bouwen wij zelf ook alle audiocomponenten zoals versterkers en luidsprekers. Wilt u meer weten over Hauptwerk? Lees hier verder.

Een orgel van Mixtuur

Mixtuur biedt verschillende orgels aan. Daarnaast u hoeft geen kennis te hebben van computers of technologie om te genieten van uw favoriete orgel. Wij leveren standaard huiskamerorgels waarbij u eenvoudig kunt werken met het Hauptwerk systeem. Het maakt niet uit welke versie u neemt, alle orgels zijn voorzien van hoogwaardige audio kwaliteit. Wilt u meer informatie over een specifiek huiskamerorgel of wellicht voor de orgel van uw kerk? Vraag onze digitale brochure aan of stuur ons een bericht.

Uw elektronisch orgel laten repareren?

Is uw elektronisch orgel toe aan een reparatie of heeft u vragen? Neem contact op. Wij helpen u graag verder.

U kunt ook contact opnemen via onderstaand contactformulier.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht