Een elektronische kerkorgel met uniek geluid?

Wilt u graag een elektronische orgel aanschaffen? Tegenwoordig worden de klassieke pijporgels vervangen door elektronische orgels. Dit is natuurlijk erg jammer omdat de klanken van de authentieke pijporgels uniek zijn! Om deze authenticiteit te behouden kan u gebruik maken van een elektronisch kerkorgel uitgerust met de Hauptwerk technologie. 

Twijfelt u nog over de aanschaf van een elektronisch kerkorgel? Wij hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:

Uitstekende kwaliteit

Wanneer u een elektronisch kerkorgel bij Mixtuur aanschaft haalt u gegarandeerd de beste kwaliteit in huis. Wij garanderen u kerkorgels die vervaardigd zijn van de beste materialen en die uitgerust zijn met de beste technologieën. De orgels kunnen ook worden voorzien van de Hauptwerk-software. Deze software reproduceert de klanken van bekende orgels. Deze kunt u gemakkelijk laten installeren op uw elektronische orgel. 

Stijlvolle designs

Een elektronisch orgel is vele malen compacter dan de vroegere, authentieke, robuuste kerkorgels. Dit maakt het natuurlijk makkelijker een kerkorgel thuis te (ver)plaatsen. Maar elektronische orgels zijn niet enkel geschikt voor woonkamers, ook in kerken komt het orgel goed tot zijn recht. Een elektronisch orgels is kleiner en hierdoor gemakkelijk te verplaatsen. Daarnaast zijn de orgels mooi ontworpen. Zowel moderne als klassieke designs zijn beschikbaar. Daarnaast zijn de orgels strak afgewerkt en zijn ze beschikbaar in verschillende kleuren en modellen.  

Geweldig geluid

het verschil tussen een pijporgel en een elektronisch kerkorgel is nauwelijks te horen. De Hauptwerk techniek is uiterst verfijnd waardoor de klanken simpelweg niet van echt te onderscheiden zijn. De elektronische kerkorgels zijn voorzien van professionele audio. Op deze manier komt ook in grotere ruimtes het geluid goed tot zijn recht en is het in de gehele zaal, zowel voor- als achterin goed hoorbaar.   

Eigen productie

Omdat wij al onze orgels en de audio zelf produceren, kunnen wij snel en eenvoudig al uw wensen toepassen op het elektronisch kerkorgel. U kunt kiezen uit verschillende designs. Ook de samplesets van Hauptwerk komen we graag voor u installeren. Onze klanktechnici intoneren het orgel naar de ruimte, waardoor de klanken u altijd goed in de oren klinken. 

Kortom, investeren in een elektronisch kerkorgel van Mixtuur is een duurzame investering. Daarnaast is het een eenmalige uitgave want dankzij de goede kwaliteit gaat deze een leven lang! Wilt u meer informatie of heeft u advies nodig bij het aanschaffen van een elektronisch kerkorgel? Neem dan contact met ons op. 

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht